بازدید علمی دانشجویان دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان از پژوهشکده لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید بهشتی

۱۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۷ کد : ۱۰۵۹۷ آخرین اخبار

جمعی از دانشجویان دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان از پژوهشکده لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید بهشتی بازدید کردند.

در این سفر علمی یک روزه که به منظور ایجاد انگیزه و مطالعه و فعالیتهای علمی هدفمنددانشجویان فیزیک برگزار گردید، دانشجویان از آزمایشگاههای تحقیقاتی پلاسما با هدف آشنایی هر چه بیشتر با سیستمها و فناوری های روز پلاسما، و کاربردهای آن در حوزه هایی همچون پردازش مواد با پلاسما، لایه نشانی پلاسمایی، پلاسما مدیسین وانواع ساختارهای تخلیه الکتریکی بازدید کردند.

پژوهشکده لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید بهشتی در سال 1372 تحت عنوان پژوهشکده لیزردر دانشکده علوم فعالیت خود را آغاز نمود. در سال 1374 این پژوهشکده مجوز اصولی و در سال 1377 مجوز قطعی تأسیس خود را از شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت کردو در سال 1383 به دنبال گسترش فعالیتها، به پژوهشکده لیزر و پلاسما تغییر نام یافت.قطب علمی پلاسما و کاربردهای آن که در سال 1390 در پژوهشکده تاسیس شد،عنوان قطب علمی برتر در حوزه علوم پایه را در سال 1392 به خود اختصاص داد.