نخستین دانشجوی دکترای فیزیک از دانشگاه کاشان فارغ‌التحصیل شد

۰۳ دی ۱۳۹۱ | ۱۶:۲۷ کد : ۵۷۴۴ اخبار پژوهشی
نخستین دانشجوی دکترای فیزیک از دانشگاه کاشان فارغ‌التحصیل شد
 معاون آموزشی دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان گفت: نخستین دانشجوی دکترای فیزیک در گرایش اتمی مولکولی در شاخه پلاسما از این دانشگاه فا‌‌رغ‌التحصیل گردید.

دکتر بهرام جزی اظهار داشت: "عباس عبدلی آرانی" از پایان‌نامه خود با موضوع "بررسی معادلات میدان و جفت‌شدگی آنها برای انتشار امواج در موج برهای پلاسمایی بیضوی چند لایه ی طویل در حالت کلی" دفاع و با درجه عالی از این رشته دانش‌آموخته شد.

وی، با اشاره به اینکه این دانشجو توانست دوره دکترای خود را به مدت سه سال و نیم به پایان برساند افزود: عبدلی آرانی به عنوان دانشجوی نمونه‌ی پژوهشی در مقطع دکتری  سال 90 و دانشجوی نمونه‌ی استانی 1391 معرفی شده است.

وی، تعداد مقالات چاپ شده از این دانشجوی موفق در ژورنال های معتبر خارجی isi  را 9 مقاله برشمرد و خاطر نشان کرد: این تعداد مقاله در رشته فیزیک در ایران، رکورد قابل توجهی است.

معاون آموزشی دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان افزود: تعداد سه مقاله نیز از این دانشجو به ژورنال‌های معتبر خارجی ارسال شده که تحت داوری است و در شکل گیری دو مقاله معتبر خارجی نیز نقش و همکاری داشته است.